Modada Neon Renk Çılgınlığı


Hele şunların duruşuna, parıltısına, renklerine... Hele hele hele, ne sevimlisiniz siz öyle...

Vitrinlerde ne sık görüyoruz artık değil mi , yan yana sıralanmış, itfaiyeci kostümünden bozma etekleri, belediye işçisi botlarından olma ayakkabıları ? İlk zamanlarda garipsemiş olsam da ben neon renk modasını pek sevdim.


Tercihim hiç bir zaman bu yüksek topuklu neon ayakkabılardan yana olmaz ama şu neon sarısı şeffaf çantaya bittiğimi söyleyebilirim. Göreniniz, duyanınız, rastlayanınız olur da bana söylemezse çok ayıp, küserim !


Sizi bilmem, ama benim pek oralı olamayacağım şeyler de var şu neon çılgınlığında. Şu adamı10 insan gücünde gösteren omuz detaylı bulüz gibi. Bana uzak size yakın olabilir !


Tabi neon renkleri büyük parçalar yerine detaylarda kullanmayı seçerseniz işin rengi değişiyor. O neon çılgınlığı birden şık bir hal alıyor. Ayakkabı ve kemer uyumunda olduğu gibi...


Yine de siz siz olun, moda diye neonun cılkını çıkarmayın, şu hanım kızımıza uymayın, sevgilinizin de başını belaya sokmayın ! Zaten bu tenle, bu boy etekle farkedilmemenize imkan yokken, bir de insanın gözüne gözüne giren neon sarısıyla kendinizi sokaklara atmayın. Benden uyarması. Adios gençler.


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski