Kate Middleton'ın Bebek Alışverişi


İtiraf ediyorum, Kate Middleton hastasıyım. Hem de öyle böyle değil ! Zarafetine, güzelliğine, cazibesine, hanımefendiliğine, naifliğine, imajına , neresine neresine, her yeriiiiinnneeee !!!

Cambridge Düşesi düğünüyle yarattığı sansasyonu daha uzun süre devam ettirecek gibi görünüyor. Düğünün ardından katıldığı tüm törenlerde , üzerine yerleşmiş olan zarafetiyle adından sıkça söz ettiren düşes, son dönemlerde aş ermeydi, küçük göbekti vs. bir sürü konuda daha ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.

Düşesin son bombası bebeği için çıktığı lüks alışveriş ! 

Gazetelerin magazin ekleri 6 aylık hamile olan Kate Middleton'ın bebeği için bilmem kaç bin dolarlık bebek arabası, bir o kadarlık da uyku sepeti, lüks bebek mobilyaları vs. aldığından söz ediyor. Bre densiz, bre cahil ! Hatun, İngiltere'ye varis getirecek. O almayacaktı da yurdumun gariban öğretmeni Leyla mı alacaktı bebeğine 1100 dolarlık bebek arabasını !!!

Velhasıl, alsın hanım kızımız, helali hoş olsun, hiççç gözüm yok. Biz de onu takibe devam edelim, belki aldığı mobilyaların çakmasını yaptırırız ha ;) Mahalle marangozumuz ne güne duruyor !


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski