Ben Hamileyim Demenin 10 Eğlenceli Yolu

ben-hamileyim-3

Merakla çocuk sahibi olacağı günü bekleyen anneler bu haberi alır almaz önce eşi ve daha sonra arkadaşlarıyla mutluluğunu paylaşırlar.Onlar için çok önemli olan bu olay elbette kendisini mutlu ettiği gibi arkadaş ve aile bireylerini de mutlu edecektir.

Bildiğiniz gibi sosyal medyada yapılan paylaşımlar yardımıyla arkadaşlarımıza duyurmak istediğimiz haberi kolayca paylaşabiliyoruz.Fakat şimdi “Ben hamileyim” de direkt olarak denmez ya =). O yüzden size biraz çılgın ve ilginç fikirler gerekeiyor.İşte bu yazımda ben hamileyim demenizi sağlayacak ilginç resim alternatifleri…

Ortak ürünleri kullanın

Erkek ve bayanın ortak takabileceği aksesuar ya da ürünlerden olan gözlük, ayakkabı bu haberi yapmanızda yardımcı olabilir :

ben-hamileyim-1

ben-hamileyim-2

ben-hamileyim-7

ben-hamileyim-9

ben-hamileyim-11

Oyun tutkunları

Arkdaşlarınız sizleri iyi bir play station oyuncusu olarak tanıyorsa onlara bu şekilde sürpriz yapabilirsiniz.

ben-hamileyim-4

3. çocuk bekleyenler

Eee sadece ilk bebekler olacak değil ya .Eğer üçüncü, dördüncü çocuğu bekliyorsanız kardeşleri vasıtasıyla arkadaşlarınıza sürpriz yapın.

ben-hamileyim-5

ben-hamileyim-8

Kitap tutkunları

Eğer sıkı bir kitap kurduysanız ve arkadaşlarınızı sizi böyle tanıyorsa bu şekilde sürpriz yapmak akıllıca olacaktır

ben-hamileyim-6

Hamile olduğunuzu duyurmanın 10 ilginç yolunu sizlerle paylaştım.Umarım yüzünüzde tebessüm oluşturacak ve sizlere farklı fikir verecek bir yazı olmuştur. Keyifli paylaşımlar, iyi eğlenceler …

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski