O Dizi Artık Yok !



Biraz fantastik kurgusu, biraz da farklı mizah anlayışıyla, özellikle de ben gibi dizi izleme özürlüsü şahısların, daha ilk bölümden dikkatini çekip bağımlılık yapan o dizi artık yok !

Ne oldu, nasıl oldu bilmiyoruz. Oyuncuların , Gezi olaylarına destek verdikleri için geçtiğimiz sezon , dizinin hazin bir sezon finali yapması sonucu diziden çıkarıldıkları söylentisi duyuldu ilk olarak. Bugün  de dizinin Facebook sayfası üzerinden şöyle bir açıklama yayınlandı ;

Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir. Emeği geçen herkese; özellikle de seyircilerimize her şey için çok teşekkür ederiz.

Velhasıl , eğer söylentiler konusunda bir doğruluk payı varsa ve dizi bu sebeple bitmek zorunda kaldıysa , biz hiç medenî olmaktan söz etmeyelim. Hâlâ insanların yaptıkları işlerle siyasî görüş ve inanışlarını birbirine karıştırmaya devam ediyoruz demektir. Bir çoğu çok iyi tiyatro oyuncusu olan (ki tv dizilerinde başarılı tiyatro oyuncularını neredeyse göremez olduk!) bir avuç insanı ve böyle kaliteli bir projeyi harcamak doğru olmadı. 

Hiç izlemediğim , izlemeye de niyetimin olmadığı o zıttırı bırttan tarih dizisinin baş rol oyuncusu o olayların en ön safında yer almıştı. Leyla ile Mecnun ekibine bu sonu reva görenlerin, 2 yıldır tarihimizi yerin dibine sokan o diziye de artık bir el atması gerektiği kanaatindeyim ! Ya da şöyle diyeyim , ben tvdeki en büyük keyfim olan Leyla ile Mecnun'dan mahrum kaldım. Sizin , her çarşamba akşamı yayıla yayıla Hürrem izlemenize tahammül edemem, yerin dibine batsın diziniz :)  Böyle de bencil, kıskanç ve haset dolu insanımdır ben :P

Üzüldük ne diyelim. Nice Leyla ile Mecnun'lara...

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski