DİKKAT , Eklem Yüzükler Geliyor


eklem yüzük

Ovvv çok çekiciler ! Yo yoo, yalnızca ben öyle düşünüyor olsam , bu yaz bu yüzükler patlama yapmazdı değil mi ?

Yüzüğün illaki parmak dibine takılma durumu nerden icap etmiş bilmiyorum ama bence şart değil. Hatta eklem yüzüklere bakınca, eklemde daha şık durduğunu bile söyleyebilirim ;)

eklem yüzük

Bir de bu yüzükler genelde tek takılmıyor, hep o yanda bu yanda benzer çeşitleriyle kombine ediliyor. Böyle rahmetli Barış Manço gibi tüm parmakları eklem yüzükle doldurmak pek bir moda. Ama bence tek bir parmakta da gayet zarif durabilir ;)

eklem yüzük

Yan parmaktaki yüzükle, parmak dibindeki yüzükle, orasıyla burasıyla vs. bağlantılı modelleri de oldukça gözde. Ama onlar bana göre değil ! Yüzük dediğin ona buna bağlanmaz. Bi kere ben gibi darlıklı insanlar öyle iki parmağı birbirinden ayıramayınca falan krize girer !

eklem yüzük

Hatta şu incecik modeller öyle şık ki, yanına bir şey ilave etmeye hiççç lüzum yok.


Tabii her tasarımda olduğu gibi eklem yüzüklerde de incecik modellerin yanında oldukça kalın, gösterişli, taşlı-maşlı modeller de yok değil. Ama bu modelleri küpe-bilezik gibi takılarla kombine etmek bence oldukça abartılı.


Bitti mi ? I ıhhhh. Erkekler için olan modelleri de var ;) Ama eşine alyans bile taktıramayan hatunların (kendime laf çarpıyorum burada) kocasına eklem yüzük taktırabileceği düşüncesi oldukça ütopik geliyor kulağa !


Eklem yüzükleri bol bol alıp depoluyoruz. Çünkü bu akım kolay kolay dineceğe benzemiyor.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski