"Baş"ımıza Gelenler !


Şu ‘moda’ denen şey bazı konularda benim için yalnızca ‘izlenilesi’ bir şey oluyor. Yani sen şöyle bir şapkayı başına geçirip gezebilecek bir insansan, saygım sonsuz.

Ha ilginç bir davet neyim olur, herkesin gözü senin üzerinde olsun istersin, o zaman geçir başına böyle bir şapka, ilgi çekiciliğin dik alasını yaşarsın yemin ediyorum !

2013 ilginç şapka modelleri

Ben hem ilgi çekici olayım hem zerafetimden ödün vermeyeyim diyorsan o da mümkün. Biz de seçenek bol ! Bak nasıl salınıyor hanım kızımız ,

2013 ilginç şapka modelleri

Başka hanım kızlarımız da var tabii başımızı döndüren. Gözlerinin güzelliğiyle mi desek, kafasındakinin dönerliğiyle mi desek !

2013 ilginç şapka modelleri

Gelelim benim favorime. Hiç gocunmam, aha da bunu başıma takar çıkarım. Cicilikte sınır tanımamış yahu ! Tabii sözünü ettiğim cicilik şapka için geçerli.


Son olarak , eğer İLGİNÇ bir şeyden söz ediyorsak eklemeden edemiycem. Malum, nerde bir absürtlük hepsi Lady Gaga’da mevcut. Bu arada, acaba kendisi Akrep burcu mu ola ki ? Eğer öyleyse 10 numara bir seçim olmuş. Da bir de bileğindekinin ne olduğunu çözebilseydik iyiydi !



(Görseller haber365’ten alınmıştır.)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski