Kısa Sürede Hızlı Kilo Verdiren Spor Spinning

Yaz mevsiminin çok yaklaştığı bahar günlerinde çoğu kişinin aklı fazla kilolarında öyle değil mi? İşte bu yazımızda siz değerli okurlarımıza spinning aktivitesinden bahsedeceğiz.

Bu spor son zamanların en gözde zayıflama yöntemleri arasındadır. Spinning sayesinde 45 dakika içerisinde vücudunuzda 500 ile 900 kalori yakabileceksiniz.

spinning ile kilo verme

Hemen hemen tüm spor merkezlerinde spinning odaları bulunuyor. Spor salonlarının planlamış olduğu saatte salona giren grupların her biri yere sabitlenmiş bir bisiklete biniyor sonrasında 45 dakika boyunca yüksek ses müzik ve bir hoca eşliğinde durmadan pedal çeviriyorsunuz. Hocanın vermiş olduğu komutlara göre temponuzu arttırıyor, yavaşlatıyor ve yine grup halinde oturarak ya da ayakta pedal çeviriyorsunuz. Bu sporu asıl eğlenceli kılan ise yüksek ses müzikler eşliğinde yapıyor olmanız. 

spinning sporu

Bu spor sayesinde 45 dakika içerisinde 900 kalori yakmanız mümkün oluyor. Tabi göründüğü kadar basit değil ilk başladığınız zamanlarda 45 dakika boyunca dayanabilmeniz şaşırtıcı olacak. Ancak bu aktiviteyi düzenli olarak yapmaya başladığınızda bırakamayacaksınız. 

Bu spor sayesinde bacak, basen, kalça sorunu olan kişilerin sorunlarının kökten çözüleceğini düşünüyoruz.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski