İstanbul'da Ucuz Alışveriş Yapılabilecek Yerler

Büyük şehirde yaşayan insanların en avantajlı oldukları konulardan biri şüphesiz ucuz alışveriş yapma imkanlarına sahip olmalarıdır. İstanbul'da yaşayan kişiler ise alışveriş konusunda en şanslı olanlardır. Bu yazımızda sizlere İstanbul'da marka ürünleri ucuza bulabileceğiniz yerler hakkında bilgi vereceğiz.

İstanbul'da alışveriş denilince ilk akla gelen yer Taksim, İstiklal Caddesi'dir. Burada dünya markalarına ait birçok ürünü uygun fiyata almanız mümkün olacak.

Beyoğlu İş Merkezi

İstiklal caddesinin orta kısımlarından aşağı kısma doğru yürürken solunuzda kalacaktır. Kime sorsanız gösterir ancak daha detaylı tarif Oda Kule'nin karşı çaprazında kalıyor.






Terkos Pasajı
Terkos Pasajı 


İstanbul'da yaşayanların en çok tercih ettiği pasajlardan biridir.  İstiklal Caddesinin sonlarına doğru ilerlerken, Paşabahçe ile Fashion Republic mağazalarının arasında yer alıyor.
Terkos'un sokağına girer gitmez pazar yeri hissi yaratıyor ancak içerisine girdiğinizde ve alt kata indiğinizde çok ucuz ve kaliteli elbiseler, pantalonlar, iç çamaşırları, t-shirtler 

 bulacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. 








istanbulda en ucuz yerler
Sinanpaşa Pasajı – Beşiktaş Çarşısı


Beşiktaş Çarşısını bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. İçerisinde bir çok pasaj bulunan Beşiktaş Çarşısına girdikten sonra çıkmanız pek mümkün olmayacak. Pasajların içerisinde en popüler olan ise Sinanpaşa Pasajı, kaliteli ve her zevke uygun bir çok mağazanın içerisinde bulunduğu pasajda fiyatlar oldukça şaşırtıcı. Hiç şüphemiz yok ki Sinanpaşa Pasajı vazgeçilmeziniz olacak.














Opera Onur Pasajı
Kadıköy - Opera Onur Pasajı 

Bahariye Caddesinde yavaş yavaş yürürken, sol tarafınızda Mudo Mağazasını göreceksiniz. Opera Onur Pasajı Mudo'nun hemen yanında bulunuyor. Bu pasajın kökleri oldukça eskiye dayanıyor. Öyle ki bir zamanlar İstanbul'un tek giyim adresiymiş. Kime sorsan bilir cinsinden olan bu pasajda sevilen markaların birebir aynısına çok daha ucuza  sahip olacaksınız.


1 Yorumlar

  1. istanbulda ucuza eşya bulabilmek mucize valla :) teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski