Kraft Bebek Arabası Modelleri

kraft-bebek-arabasi

Bebek arabası, yeni doğan bebek ihtiyaç listesi arasında yer alan önemli gereçlerden birisidir.Özellikle bebek odası takımları alış verişini geçtikten sonra en pahalı ürün olması sebebiyle detaylı araştırma yapmayı gerektirir.3-4 yaşlarına kadar kullanabileceğiniz bu arabayı alırken elbette farklı markalarla kaşılaşacaksınız.bu yüzden özellikle çok tercih edilen farklı markaların ürünlerini araştırarak yazmak istedim ve ilk olarak kraft bebek arabası için bir inceleme yaptım, onu sizlerle paylaşmak istiyorum:

Çoğu bebek arabası modelleri incelemesi yaparsanız eğer genellikle 3 farklı tipte ürünlerini sergilediklerini göreceksiniz.Bunlar :

  • Baston
  • Tek Bebek
  • İkiz Bebek
  • Travel Sistem bebek arabalarıdır.

Kraft Baston Bebek Arabası

Baston bebek arabası , taşınması ve katlanması kolay aynı zamanda diğer modellerle karşılaştırıldığında biraz daha ucuz olması sebebiyle tercih edilen bir modeldir.Amacı A noktasından B noktasına kolayca gitmek ve sadece bebek taşıma amacıyla çat kapı çıkıp gezisini tamamlamak isteyen ebeveynler tarafından daha çok satın alınmaktadır.Bu modelden almayı düşünüyorsanız üzerinde çok fazla ekipman yer almadığı için bebeğinizi taşıma amacından başka bir şey düşünmemelisiniz.Fakat bunun yanında evinizde ya da aracınızda taşırken de diğer modellere nazaran rahat bir taşıma yapacaksınız.

Gelelim kraft ‘ın bu modeldeki ürünlerine :

Kraft Hawai Baston Bebek Arabası

kraft-hawai-baston-bebek-arabasi

Kraft’ın iki modelinden birisi olan Hawai modeli bebeğinizin konforu için  3 pozisyona ayarlanabilen mükemmel sırt ve ayarlanabilir ayak mekanizma sistemine ve  sahip.Takılması, sökülmesi pratik ve kemer sistemi ile güvenli bir kullanım sunmaktadır.Sportif görünümde ve orta kademe konforuna sahip.

Bunların yanında arka kısımda az da olsa malzeme taşıyacağınız bir sepet var.Küçük malzemeleriniz için kullanabilirsiniz.Tekerlek kısmını önemsiyorsanız çift tekerlek ve 360 derece dönen bir sistem sizi bekliyor olacaktır.

 

Kraft London XL Baston Bebek Arabası

kraft-londonXL-baston-bebek-arabasi

Diğer modelin biraz daha gelişmiş hali şeklinde tanımlayabiliriz.Temel kolay katlanabilme ve kurulabilme özelliğinin yanında tam yatabilen bir sırt mekanizmasına sahip.İtme sapları ise kişiye göre ayarlanabiliyor.Diğer modele göre daha dayanıklı bir aksamın olduğunu söyleyebiliriz.

Fiyat olarak Hawai ye göre biraz pahalı ama fonksiyone, ön tekerleğin tekli ve ayarlanabilir saplarının olması açısından öne çıkan bu modeli baston bebek arabası arayışı içerisinde iseniz tercih edebilirsiniz.

Kraft Tek Bebek Arabası

Baston tipi bebek arabalarının biraz daha gelişmiş halini sunan tekli bebek araba modelleri daha çok konfora sahiptir.Bu da 6 aydan sonra kullanım için daha ideal bir kullanım sunmaktadır.Benzer bir şekilde pratik ve kolay katalanabilme özelliklerine sahiptir.

Kraft ‘ın bu tipte 3 farklı modele sahip arabası var.Bunlar Aura, pesto ve dino dur.Süspansiyon ve kolay sürüş özelliği ile benzer özelliklere sahip fakat görünüm ve ufak detaylarla birbirlerinden ayrılan bu modelleri tanıtım videoları ile sizlere sunmak istiyorum.

Kraft Aura (659,00 TL)

Kraft Pesto (699,00 TL)

Kraft Dino (619,00 TL)

Modellerin tek tek özelliklerini kıyaslamak isterseniz kraft bunun için bir karşılaştırma tablosu sunuyor.Buraya tıklayarak dosyaya ulaşabilirsiniz.

Kraft Travel Sistem Bebek Arabası

kraft-travel-sistem-bebek-arabasi

Şimdi gelelim artık bebek arabasındaki son trende.Travel sistem bebek arabaları, ebeveynler tarafından hem ana kucağı hem de arabalarda oto koltuğu olarak kullanılabilir ve fonksiyonel bir ürün oldukları için tercih edilirler.

Bu modellerin ortak özelliklerinden en önemlisi bebeğin ilk doğum anından itibaren kullanmanıza imkan vermesi.Kendi etrafında 360 derece dönen mekanizma, konforlu şilte ve tam ayarlanabilen oturma ünitesi sayesinde bebeğinizin rahatı düşünülmüş.

kraft-travel-sistem-bebek-arabasi-2

Gelelim pusete:

Pusetin sallanabilme özelliği mevcut.İlaveten sabitleme mekanizmasi ile sallanmasını engelleyebiliyorsunuz da.

Kurulum açısından bir sıkıntı yaşamazsınız.Gayet basit bir şekilde arabanın tüm fonksiyonlarını kullanabilirsiniz.Detay için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz:

 

Son Sözler

Kraft bebek arabası çoğu ebeveynin alışverişinde tercih ettiği markaların başında gelmektedir.Eğer marka olarak buna karar verdiyseniz fakat hangi model olacağı konusunda kararsızlık yaşıyorsanız yukarıda paylaştığım özelliklere bakarak kararınızı verebilirsiniz.Kraft bu işlemi daha kolay yapabilmeniz için kıyaslama listesi de sunmuş durumda.Yukarıda linkini paylaştığım yerden indirerek dosyaya ulaşabilir seçiminizi doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski