Tarzı İle Fark Yaratan Populer Tesettür Giyim Markaları

tesettur-giyim-markalari

Eskiden çok fazla farklı modelleri olmayan tesettür giyim, başarılı tasarımcılar sayesinde günümüzde oldukça modernleşmeye başladı. Özellikle bazı markalar tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar için şık ve kullanışlı tasarımlar üretiyorlar. Şaldan eşarba, abiyeden tunik modellerine bir bayanın ihtiyacı olabilecek tüm şık kıyafetleri bulmanız mümkün.Üstelik geliştirilen e-ticaret modeliyle online alışveriş de mümkün. Peki tesettür giyimde en çok tercih edilen markalar hangileri?

Bundan 4-5 yıl önce daha çok eşarp modelleri ile önde olan bu firmalar şu anda çok tarz modelleri bizlere sunuyor.İşte onlardan birkaçı:

1. Armine :

Tesettür giyim denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Armine; modern tarzıyla şık giyinmeyi seven bayanların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

2. Aker:

Sektörün nabzını tutan önemli tesettür giyim firmalarından olan Aker, tesettürlü hanımların her türlü ihtiyacını karşılayacak zamansız tasarım anlayışı ile bir adım öne çıkıyor.

3. Tuğba & Venn:

Zarif tasarım çizgisiyle tesettür giyime şık dokunuşlar yapan Tuğba, her sezonunun en sık kullanılan parçalarını tesettürlü bayanların beğenisine sunmaya devam ediyor.

4. Kayra:

Tesettür giyimin modern markalarından Kayra; geniş ürün yelpazesi ile şıklığından ödün vermeyen kadınlara farklı seçenekler sunuyor. Genç ve özgün koleksiyonunun yanında, sektöre yön veren çizgisi ile tesettürlü hanımların beğenisini kazanıyor.

5. Zühre :

zühre-pardesü

Kendi stilini yaratmak isteyenler için zamansız parçalar sunan Zühre, trendleri yeniden yorumlayarak oluşturduğu modern tasarımlarıyla, her yaştan ve tarzdan muhafazakar bayanlara hitap ediyor.

6. Setrms:

Tesettür giyim ünlü markalarından Setrems, her yıl hazırladığı özel tasarımlarıyla hanımların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

7. Tekbir:

Tesettür giyim denince akla ilk gelen markalardan Tekbir Giyim’de son üç yıldır farklı bir hareketlilik var. Firma bilinen klasik tarzını yavaş yavaş değiştirmeye başladı. Tasarım ağırlıklı, gençleri hedef alan yeni kıyafetler yapıyorlar Genç bayanların yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Son Sözler

Tesettür giyim markaları konusunda yazımı sizlerle paylaştım.Peki sizin favoriniz hangisi ?

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski