Kenan ve Beren Nikah Masasına Oturuyor !


Yani Beren'in derdi beni mi gerdi evet ama, nihayetinde bir hatun. Hiç bir hemcinsimin bir erkek tarafından kullanılıp kullanılıp , silinmiş bir mendil gibi bir tarafa fırlatılmasına gönlüm razı gelmez. Hoş, sözünü ettiğimiz kişi Beren Saat olunca 'silinip atılmak' lafı çok yerinde olmuyor.

Demem o ki tüm sevgililer günün birinde evlensin. Hatunlar aldatılmasın, ayrılık acısı çekmesin, hepsi evlensin evinin kadını, çocuklarının anası olsun. Beren Saat'in de evli, mutlu, çocuklu, uykusuz, göz torbaları belirginleşmiş, yüzünün rengi atmış, cildi solmuş, göbeği çıkmış, selülitleri pörtlemiş halini en yakın zamanda görelim. Anladınız mı asıl niyetimi :) Hatun güzel ben n'apayım. Kıskançlık ruhumuzda !

Yıllardır süregelen ilişkinin nikah tarihi 9 Temmuz . Nikah yeri ise Los Angeles Başkonsolosluğu. Nikahı da başkonsolos kıyacak. Niye yurt dışında evlenirler ? Bunun üzerine satırlar dolusu hezeyanda bulunabilirim ama onu başka bir yazıya saklayalım. 

Düğün yeriyse Büyükada Aya Nikola Butik Otel'miş. Hep bi enteresanlık hep bi enteresanlık ! 
Neyse, düğün gününü ve detaylarını tüm alaşağı etmelerimle beraber yine buralarda bulabilirsiniz ! Bu çifte çok pis sardım çünkü :)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski