Tansiyon Düşüren Yiyecek ve İçecekler


Henüz genciz ya, hiç böyle bir derdimiz yok. Ama bu, günün birinde olmayacağı anlamına gelmiyor ! Bilip öğrenmekte fayda var :)

Yüksek tansiyon sorunu çekenlerin en büyük çözümü doğadan geliyor, işte tansiyon düşüren sebzeler, meyveler veya diğer bir deyişle tansiyon düşüren yiyecekler, besinler;

Kereviz:(Sapı) Çin’de halkın yüksek tansiyon problemine karşılık kullandığı yiyecek kerevizdir, sürekli olarak tüketilmelidir.

Pancar suyu: İngiltere’de yapılan araştırma pancar suyunun yüksek tansiyona karşı tam bir anti etkiye sahip olduğunu gösteriyor, içildikten 1 saat sonra tansiyon düzenli seviyesine dönüyor.

Organik meyveler: Tamamen doğal yollarla yetiştirilen meyveler yüksek tansiyona iyi geldiği gibi bir çok sağlık problemini de ortadan kaldırıyor.

Organik sebzeler: Tamamen organik bir ortamda yetişen sebzelerin tümü yüksek tansiyon, kolesterol gibi hastalıklara iyi geliyor.


Ek olarak yapılan bir diğer araştırmada yüksek tansiyon hastalarının en çok tüketmesi gereken besinleri çilek ve ıspanak olarak belirlendi, bu iki besin tansiyon hastalarının organik ilacı olarak düşünülebilir. 

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski