Karın Yağları Neden Erimez ?

karın yağları


Sabah sabah nerden çıktı demeyin ! Türk kadının bundan büyük problemi mi var ? Bakın Anadolu'da çekilen programlara, belgesellere vs. Hepsinde , teyzelerin büyük büyük çoğunluğu oldukça göbekli ! Ruslar ve Uzakdoğu ülkelerini bu kapsamdan çıkarırsak, esasıdan tüm dünya ülkelerinde kadınların böyle ciddi bir sorunu var.

Peki ya erkekler ? Onlar göbek yağını dert etmediği için öyle bir sorunları yok :)

Bakalım biz bu yağları neden eritemiyormuşuz ;
  •  Birçok kişinin sağlıklı besin diye nitelendirdiği yiyecekler aslında kilo almanın en önemli etkeni olan abur cuburlardan başka bir şey değil. Bu sebeple ara öğünlerde diyet bisküvi , grissini gibi kandırmacaları bir yana bırakmalısınız !
  • . Karın egzersizleri, mekik ve karın kaslarını geliştirdiği söylenen diğer aletler, karın kaslarına sahip olmada en yetersiz çözümdür. Hangi egzersizin size faydalı olabileceğini yalnızca bu konudaki uzmanlar bilir. Size en uygun egzersize karar verir.

  •  Sıkıcı kardiyo egzersizleri kilo kaybetmek ve karın kası yapmak için en iyi yol değildir. 
  • ''Hızlı yağ yakıcı'' haplar veya buna benzer diğer ilaçlara para harcamanıza gerek yok. Doğal besinlerin gücünü keşfetmeniz sizin için çok daha faydalı olacaktır. 
  •  Karın kası kemerleri, egzersiz sandalyeleri ve reklamlarda gördüğünüz diğer karın kası aletleri... Bunların hepsi zaman ve para kaybı. Yanıltıcı reklamların aksine, televizyonda gördüğünüz muhteşem vücutlu modeller bu aletleri kullanmadı. Onların sırrı gerçekten işe yarayan egzersizler ve doğru besin tüketimi. Bu yüzden reklamlara aldanmayın.


(Kaynak : kadinvekadin.net)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski