Sevgilinizi Elde Tutmanın Yolları Nelerdir

Eğer başlıktaki soruyu kendinize soruyorsanız sevgilinizi elde etmiş ve artık onun sizden sıkılmasını önleme çalışmalarına girmiş bulunmaktasınız demektir.Erkek arkadaşınızla çıkmaya başladıktan sonra daima sizinle ilgilenmesini sağlamak ve onu kendinize aşık tutmak için yapacağanız ufak ayrıntılar sizi onun gözünde daima önde tutacaktır.Bir erkek olarak bu yazımda bayanlara bazı stratejilerden bahsetmek istiyorum :
1-Hobilerini Önemseyin
Onun eğlendiği bir şeyler için plan yapın ya da ona eşlik edin.Çoğu erkek futbolla ilgilidir.Bir hafta sonu ona sürpriz yaparak maçı birlikte seyretmeyi deneyebilirsiniz.Ya da farklı çalışmalarını ortak olarak onunla keyifli zaman geçirebilirsiniz.
2-Kendinizi Ona Gösterin
Hangi konuda iyiyseniz ona bunu hissettirin.Eğer iyi bir aşçıysanız yapacağınız harika yemeklerle onu mest edebilirsiniz.Bu sizin kendinize olan güveninizi artıracağı gibi bazı arkadaşlarından duyacağı eşlerindeki eksikliğin sizde tam olması durumu onu mutlu edecektir.
3-Esprili Olmaya Devam Edin
Güzel şakalar erkek olsun kadın olsun her iki tarafı da mutlu eder.Çünkü bir insan gülüyorsa mutludur ve o andan keyif alıyordur.Ortak bir şeye gülmeniz de aranızdaki sıcaklığı artıracaktır.
4-Dış Görünüşünüzü İhmal Etmeyin
Kadın her durumda güzel olmak zorundadır diyorum ve devam ediyorum.Güzelliğinizle onu etkilemeye devam edin.Her erkek eşini güzel görmek ister.Sadece dışarı çıkarken değil bazı akşamlar onun için güzel giyinin ve ona bunu hissettirin.Bu konuda bayanlar iyi olduğu için fazla da bahsetmek istemiyorum :)
5-Özgürce Hareket Etmesine İzin Verin
Çoğu erkek rahat hareket etmeyi sever.O yüzden onun tv de size saçma gelen programı seyretmesine izin verin.Bırakın bazı akşamlar arkadaşlarıyla buluşsun.Gitmek istemesine “seni özlüyorum” tarzında cümlelerle karşı çıkın.Emin olun bu şirinliğinize karşı koyamayacaktır.
6-Ailesine Önem Verdiğinizi Gösterin
Her iki taraf için geçerli olan bir durum.Sizin onun ailesini sevdiğini ve onlar için bir şeyler yaptığını gördükçe size olan bağlılığı artacaktır.Bu tavrınız ilişkinizin ilk dönemlerinde ailesi tarafından da olumlu tepki göreceğinden size olan sevgisi katlanacaktır.
7-Kıyafetine biraz biraz Müdahelede Bulunun
Bir erkek ne kadar istemezmiş görünse de kıyafet seçiminde sizin söylediklerinizi önemseyecektir ve siz de ona bu konuda destek olmalısınız.Kendisiyle ilgili olmanız onu etkileyecektir.
Evet yukarıda sevgilinizi etkilemeyi nasıl devam ettirebilirsiniz onu paylaştım.Elbette yukarıdaki maddeleri çoğaltmak mümkün.Sizin etkili yöntemleriniz varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin…

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski