Murat Boz N'apmış Öyle ?

 3Adam, Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu Dansı.


Yuhh! Her şeyden bu kadar geç haberdar oluyor olmak benim suçum mu ? Neler olmuş öyle !

Değişen jürisinin sevimsizliği münasebetiyle bu yıl o ses yarışmasını hiç izlemedim (Hoş, olayın cereyan ettiği 3 Adam programını da hiç izlemedim ya neyse !). Olan biteni ancak internette rastlayınca gördüm. Ben gibi cahil cahil hala ne olduğunu bilmeyen, anlamamış olan varsa anlatalım efem.

Malumunuzdur Murat Boz yakın bir tarihte menajeri Eliz Sakuçoğlu'ndan boşanmıştı. Sonrasında çiftin tekrar beraber olduğuyla ilgili açıklamalar yer almıştı basında. Hasılı kelam , hala sevgililerdi kendileri.

Geçtiğimiz haftasonu Star Tv'de yayınlanan 3 Adam programına katılan Murat Boz için, bi O Ses Türkiye skeci hazırlamışlar. Skeçte , yarışmaya yarışmacı olarak katılan Eliz Sakuçoğlu'nun Murat Boz'la olan dansı büyük ilgi görmüş. Üşenmedim, açtım izledim (öyle uzun uzun video izleyemem ben!).

Yayınlandığı dakikalarda sosyal medyayı sallayan video beni pek sallamadı ! Nihayetinde iki sevgili, dans etmeleri kadar doğal ne olabilir ? Bence olayı ilgi çekici kılan tek şey onların eskiden evli, şuan ise sevgili bir çift olmaları. Ha bir de magazinel ortamlarda bir arada pek görünmüyor olmaları da ilgi çekici gelmiş olabilir millete. Aman abartmayı ne seven bir milletiz biz öyle !

Velhasıl, Murat Boz'u severim, beğenirim. Sevgilisiyle gayet yolunda bir hayatı var anlaşılan. Bize ise biraz kıskanmak sonra da ağızlarının tadı hiç bozulmasın demek düşer. Öyle twittera 'ay çok şekerler yerim ben sizi' yazmaya falan gerek yok yani !!!

Sağlıcakla kalın.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski