Hangi Markalarda Bayram İndirimi Var ?

hangi markalarda indirim var, markalarda bayram indirimi

Geldik mi yine indirim sezonuna. Boşalacak mı yine cüzdanlar, banka hesapları, dolacak mı yine kredi kartı limitleri, zorlanacak mı yine taksit imkanları ?  Şimdi yazacaklarımı okuyunca yüksek sesle evet diyeceksiniz, maalesef... :)

Markalarda Kurban Bayramı İndirimi Başladı !

Peki hangi markada nasıl indirimler var ? Aradım, taradım, hem birazdan alışverişe çıkacak kendim için, hem sizler için fikir olacak şeyler buldum. Buyrun ;
  • DeFacto mağaza indiriminin yanı sıra internetten de indirim yapmaya karar vermiş bu bayram. İnternet sitesinden alışveriş yapanlar, 15 tl değerinde indirim kuponu kazanıyor. 
  • Flo'da , tüm Kınetix ürünlerinde indirim başlatılmış. Örneğin bu Kinetix VERSA 4119 Beyaz Ayakkabı 29,99 TL. Bunun gibi bir çok indirim mevcut Kınetix'te.

  • Mavi Jeans kış sezonu ürünlerinde %30 indirim başlamış. Örneğin bu jean pantolonun fiyatı 69,99 TL'ye indirilmiş durumda. Uuuuu, daha da bir sürüsü :)
  • Boyner'de büyük indirim yapanlardan. Vakko ürünlerinde %50 indirim mevcut. Fabrika ürünlerinde alışveriş yapana da 100 TL indirim çeki veriliyor. Boyner'in yeni sezon ürünlerinde de %20 indirim var. Uğramakta fayda var. 
  • Tıffany yaz sezonunda büyük indirim yapmış. Artık yeni sezona iyice alıştık ama %80 indirimin olduğu bu ürünlere de bakmak lazım :)
  • Collezione'da 75 TL alışveriş yapana şal hediye ediliyor. Henüz gidip görmedim, nasıl bir şey bilmiyorum :)
Gezip görmediğim için Zara, Mango, Koton, Twist'de durumlar nedir bilmiyorum. Bilen var mı ? Vize de haber versin :)

İyi alışverişler.

GEZİP GÖRDÜKTEN SONRAKİ EKLEMELER :

Mango-Koton ikilisinde indirim yok. Buna rağmen tıklım tıklım. Özellikle de Koton'da çocuk reyonunun da bulunması münasebetiyle nefes alamıyorsunuz içerde.

Rahat gezebileceğiniz nadir markalardan biri Twist. Ama maalesef onda da indirim yok.


Bu kombin çok hoş olmuş örneğin. Ama böyle bir etek için 179 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Bulüzün fiyatıysa daha makul, 79.90.

Herry'de de indirim mevcut değil. Hatta yaz ürünlerinden eser bile bırakmamışlar. Belki bir kaç bulüz buluruz diye niyetlenmiştim :(

Park Bravo'da indirim var, ancak o ışıltılı mağazada üst üste özenle dizilmiş bulüzleri talan etmeye cesaretiniz varsa belki kendinize uygun bir beden bulabilirsiniz :) Zira benim henüz Park Bravo'ya girip de katlı bir bulüzü açma girişiminde bulunduğum görülmemiştir !

Ve bence bu bayramın indirim rekoru Watsons'dan . Bir çok markada %50 indirim var. Öyle lafta %50 değil, bildiğiniz yarı yarıya inmiş fiyatlar. Hah işte ben de tam olarak orada çıldırdım. Yüz temizleme jelleri, makyaj sütleri, peelingler, tonikler, maskeler, rimeller, alıklar....aklınıza ne gelirse. Bir sürü ürün aldım hepi topu 21 TL ödedim. Pazartesiden itibarense o ürünlerin toplam değeri 42 TL'ye çıkacak. Bilginiz olsun.

Ayrıca bilgilendirenleriniz de bol olsun :)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski