2013-2014 Kış Modası / Haki Yeşili


Konu, o sezonun moda renkleri olunca bir kaç mağazaya bir göz atmanız yetiyor aslında. Hemen hemen hepsinde aynı tonları görünce hangi renk modaymış farketmekte zorlanmıyorsunuz.

Geçtiğimiz kış sezonunda başlayan haki yeşili modasıysa neden bu kadar geç farkedildi (ya da hala yeterince farkedilemiyor) anlayamadım. Nerdeyse her markanın mağazalarında ufak tefekte olsa bir kaç parça haki yeşili ürün var, ama giyen yok !

Ben geçen kış sezonunda Koton'dan omuz kısmı metal detaylı haki yeşili bi kazak almıştım, üstümde paralandı ! Aman ne giydim ne giydim. Siyahla, tabayla, kahveyle (ha bi cesaret pudra pembesi de eklenebilir bu listeye) bu kadar uyumlu bir kış rengini pek kullanan görememek garip doğrusu. Ayıpladım sizi :P


Haki yeşilini bu sezon ve ilerleyen sonbahar-kış sezonlarında daha fazla göreceğimizi ümidediyorum. Ürünler genelde 'kaba' diye nitelendirebileceğimiz kriterlerde olsalar da haki yeşilinin ruhunda var bu kabalık, yakıştırıyorum ;)


Nihayetinde 'asker rengi', rahatlıktan yana olması kaçınılmaz.


Ama şık detaylı ürünler de yok değil tabi. Özellikle ilk fotoğraftaki çanta bence inanılmaz ! Çok asil ve şık duruyor. Ve bu panço-kaban da öyle.


Her ne düşünürseniz düşünün, özellikle kış aylarında haki yeşiline bir fırsat tanımakta fayda var.


Üstelik yalnızca kıyafet ve aksesuar seçiminde değil, makyaj seçiminde, oje rengi konusunda da haki yeşilinden yardım alabilirsiniz. Parıltılı altın renkleriyle çok uyumlu oluyorlar. Deneyin :)

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski