5 Karısı ve 24 Çocuğu Var !



5 karısı 24 çocuğu olan adam

Haberi ilk okuduğumda fotoğrafla bir bağlantı kuramamıştım. Başlığa bakınca fotoğraftakilerin beyaz tenli Amerikalı bir aile olabileceğini düşünemiyor insan değil mi ! Ama öyle. 5 karısı olan adam bir Amerikalı, Brady Williams.

İşin ahlaki boyutu vs. beni ilgilendirmiyor. Benim ilgimi çeken, bu amcanın (48 yaşında) 5 kadınla nasıl başa çıktığı. Bunların birbirlerine olan kıskançlığını geç, birbirini çekiştirmeleri, kuaför harcamaları, tatil masrafları ve en önemlisi alışveriş masraflarını bu adam nasıl karşılıyor ! Biraz düşünüp kafa yorduktan sonra adama acıdım. Bu 5 hatun bu adamı 10 yıla kalmaz öldürür, mirasa da konar. E bu kadar kadına ve bu sayıdaki çocuğa bakabildiğine göre abimizin epey yüklü bir geliri olmalı :)

İlk eşiyle 22, ikinci eşiyle 20 yıldır evliymiş Bay Williams. Son, yani 5. eşiyle de 12 yıldır "mutlu" olduğunu söylediği bir hayat yaşıyormuş. Ne âlâ ! 
Hepsine eşit derecede vakit ayırmaya çalıştığını söyleyen Williams, her akşam bir başka karısıyla aynı yatağı paylaşıyormuş (bak bak bak bak). Eşlerinin birbirini sevdiğini söyleyen ABD'li Williams kardeşinin yanında proje müdür olarak çalışıyormuş. Üstelik abimizin bir de psikoloji diploması var. Kadın psikolojisi üzerine master yapmalı bence !

Williams'ın 3. eşi Robyn zaman zaman birbirlerini kıskandıklarını söylüyor. Diğer kadınlara ve kendisine Noel'de, üzerinde Brady Williams'ın görüntüsü olan ve onunla aynı boyda yastık yapmış. Brady o gece onlarla olmadığında o yastıklara sarılıp yatıyorlarmış. Hay yarabbim ! Teyzem kocasını haftada bir mi görüyor yani ? Medeniyetini sezemediğimin Batı'sı seniiiii...
Bu arada Brady abimizin çocukları 2 ile 20 yaşları arasında. Ne diyelim, Allah önce bol sabır sonra bol para versin !

1 Yorumlar

  1. 5 kadın çalışıp bir kocasına bakabilir pek ala

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski