Yazın Serinliği Maxi Etekler



Serin tabi. Hele azıcık rüzgar esti mi efil efil. Ne sıcak basması kalır, ne ter, ne hararet !

Maxi etekler 2 yazdır tüm moda dünyasının olduğu gibi benim de favorim. Özellikle de kloş, pliseli modeller en güzeli. Tabii o modelleri tercih ederken zayıf, dar kalçalı bir bünyeye sahip olmaya özen göstermek lazım. Balık etli hanım kızlarımızın maxi etekte tercihiyse her daim düz, dar inenlerden olmalı. Beli kemerli, hafif pliseli çok hoş modeller var onlar için de.

Topladığım bir kaç modeli görücüye çıkarmak niyetindeyim. Bakalım sizin modeliniz hangisi ?

İlk fotoğraftaki o üzerini desenli siyah şifon etekten bahsetmeden geçemem. Çok beğendim. Tabii ki ben şifon eteği öyle üzerinde triko kazakla giyebilecek cesarette değilim. İçine uçuk sarı dar bir gömlekle harika olur. Kemereyse hiç gerek yok.


Yeşil tonları son iki yıldır çok moda. Ben de çok beğeniyorum ama vurgunu olduğum ton bu değil. Ayrıca hanım kızımızın çantasını da çok beğendim. Aferim.


İşte o efil efil modellerden biri daha. En pahalı markalardan tutun da mahalle butiklerine, semt pazarlarına kadar her yerde bu tarz şifon, sık pliseli etekler görmeniz mümkün. Uçuş uçuş ne rahat değil mi ?


Bu da Mango'dan. Kumaş kalitesini çok beğenmiyorum ama modeli güzel. Terzi ahbabınız varsa diktirmeye çok uygun bir model ;)


Ve işte benim favori rengim. Yeşilin cazibesine bir bakın !Adı da güzel, cennet yeşili. Kumaşın inceliği, dokusu, zımbalı deri çantanın güzelliği, o yürüdüğü yol, ardındaki ışıklı mağazalar ve bana anımsattığı sonbahar havası...
Evetttt, tek bir fotoğraftan ne denli anlam çıkarılabileceğini gördünüz mü :)

2 yazdır maxi etekler bizim için can ! Daha bir kaç yıl da öyle olacak gibi görünüyor. Eğer hala bir maxi etek kombinasyonunuz yoksa başlayan yaz indirimlerinden kendinize bir kaç tane edinin. Seneye giyersiniz ;)

(Son fotoğraf HTHayat sitesinden araklanmıştır. Bilginize)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski