Hayrünnisa Gül'ün Resepsiyon Şıklığı


Kate Middleton'ın zarafetine hayranız da Hayrünnisa Gül'e burun mu kıvırıyoruz yani ! Hayır eğer yaş kıyaslamasıyla başlarsak işe, bizim first ladymizin zarafeti düşesinkinden bir boy önde gider.

Malumunuzdur, dün 'ilklerin resepsiyonu' yaşandı köşkte.  Şehri Nisa'da resepsiyondan söz etmeye değer en önemli şey tabi ki kıyafetlerdi. E resepsiyonun ev sahibesinin kıyafeti dururken başka birininki için iki çift laf etmek ayıp olurdu doğrusu.

Hayrünnisa Gül giyimiyle her zaman beni mest etmiştir (Hiç benim tarzım olmasa da). Kıyafet bir yere kadar tabii, bir de onu taşıyabilecek naiflik olmalı insanda ki o da first ladyde tam kararında mevcut.


Hayrünnisa Gül bir süre öncesine de kıyafetlerini Ankara Olgunlaşma Enstitüsünde hazırlatıyordu. Hala öyle mi bilemiyoruz ama bir kaç güne kadar gazetelerin haftasonu eklerinden öğreneceğimiz kesin. Birileri mutlaka bu giysilerle ilgili bir şeyler karalayacaktır ;)

Modacılara yersiz, hadsiz kıyafetler diktirip tonla para vermektense kıyafetlerini bir devlet kurumuna yaptırması bence hoş bir davranış. Giysilere bakılırsa Olgunlaşma Enstitüsü bu konuda oldukça başarılı. Ama tasarımları onlar değil first ladynin bizzat kendisi yapıyor. Hatta çizimleri hazırlanıp Enstitüye gelince üzerlerinde hiç bir oynama gereği duyulmuyormuş, başarılı. Gerçi kim 'aaa sayın ladyim çiziminizin şurası hiçç olmamış onu biz şöyle yapalım' diyebilir ki :)


Kıyafetin rengi de kumaşının dokusu da geceye gayet uygun. Hatta işlemeler tam yerinde ! Zira bu kıyafeti işlemesiz hayal edersek eğer Zafer Bayramı Resepsiyonu için çok sönük kalacağını farkedebiliriz.

Velhasıl sayın Gül kıyafeti için bizden fazlasıyla beğeni kazandı. Bakalım modacılar ne diyecek :)

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski