Ayın Kombini Yarışmamız Başlıyor





'Ben Modadan Anlarım' diyen takipçilerimizi kombinlerini yayınlamaya başlamıştık hatırlarsanız. Modadan anlayan ne çok genç kızımız varmış meğer, o ne yoğunluk :) Bu yoğun ilgi üzerine biz de Şehri Nisa ekibi olarak her ay Ayın Kombini'ni belirleyip ufak bir hediyeyle ödüllendirme kararı aldık. Bunun için yapmanız gerekenler şöyle ;
  • İlk olarak hazırladığınız kombininizin fotoğrafını Facebook hayran sayfamız üzerinden mesaj yoluyla bize göndermelisiniz.
  • Kombin fotoğrafınıza ilaveten fotoğraftaki ürünlerin (giysi-ayakkabı-çanta-aksesuar gibi) nerelerden alındığı (marka-mekan gibi) ve varsa fiyatlarını yazmalısınız.
  • Eğer kombin yarışmasına Facebook üzerinden katılıyorsanız Şehri Nisa'nın yazılarından herhangi birini profilinizde paylaşmalısınız. 
Tabii kombin yarışmamıza Facebook yerine blog üzerinden katılmanız da mümkün. Bunun için yapmanız gerekenler şöyle :
  • Yine hazırladığınız kombininizi detaylı anlatımıyla beraber Facebook hayran sayfamız üzerinden mesaj yoluyla bize göndermelisiniz.
  • Kombininiz Şehri Nisa'da yayınlandığında kendi bloğunuza kombininizin bizde yayınlandığına dair bir link-fotoğraf yerleştirmelisiniz.
HEPSİ BU KADAR :) Gelelim yarışmanın nasıl oylanacağına. Kombinleriniz Şehri Nisa okuyucuları tarafından oylanacak. Ay sonunda en çok ziyaret edilip oylanan kombin Ayın Kombini olacak ve bizden bir hediye kazanacak. 

Haftada yalnızca 2 adet kombin yayınlanacak Şehri Nisa'da. Bu da demektir ki her 8 kombinden 1'i Ayın Kombini seçilecek, yani şansınız oldukça yüksek gençler :) Üstelik yarışmaya katılım hakkınız sınırsız. Aynı ay içerisinde olmadığı sürece dilediğiniz kadar kombin gönderip yarışmaya dahil edebilirsiniz.

Hadi bakalım, kimler 'Ben Modadan Anlarım' diyor ?

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski