Hayır Ebru Şallı , Sen Boşanamazsın !

ebru şallı neden boşandı

35 yaşında , boy 1.74 , kilo tahminimce 48-50 civarı.
Evlendikten sonra tüm geçmişini bir kalemde silen 2 çocuk annesi bir kadın.
Gözü güzel, yüzü güzel, kendi güzel.
Türkiye'yi pilatesle tanıştıran kişi.
Makarnasına varana dek her bi şeyi evde kendi hazırlayıp pişiren marifetli bi hatun.

'Harun Tan'ın derdi neydi de güzelim hatunu boşadı' derkennnnn , meğer durum tahminimdeki gibi değilmiş. Hayır hayır, boşanmaya sebep Ebru Şallı da değilmiş. Ebru Şallı'nın zengin iş adamı sevgilisi :S

Yıllardır , zihnimizde yarattığı iyi aile annesi imajını tek seferde yerle bir etti Ebru. 'Günahını da almayalım' diyosunuz ama bu magazin işlerinde ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Harun Tan pek bir zengindi zamanın behrinde. Son dönemlerde işleri bozulmuş adamceğizin. Ama böyle mi yapmak lazım ? Sen hiç anandan veyahut da etrafındaki analardan görmedin mi ? Adamın işleri bozulur, işten atılır, iş değiştirir, bazen dikiş tutturamaz. Sen n'aparsın ? İdare edersin, mutfaktaki kavanoza sıkıştırdığın paralarla geçinmeye bakarsın, eşine kol kanat gerersin falan filan !

Cık, olmamış ! Ebru'nun etrafında bizim buralardaki teyzelerde yok demek ki örnek teşkil edecek. Ne diyelim hayırlısı. Hayır 11 yıl da az değil ona üzülüyorum.

Neyse sabah sabah Ebru'nun derdiyle gerim gerim gerildiğimiz yeter. Gidip iki hava alalım da halimize şükredelim :) Mus mutlu günler gençler.

(Bu arada Ebru Şallı ayrılığın acısını Fethiye ve Bodrum'un ardından oğullarıyla beraber yurt dışına çıkarak atacakmış. Bu da bize kapak ola :))

1 Yorumlar

  1. Üzüldüm bak. Ama belki aralarında bir şeyler olmuştur bilemeyiz. Ama yine de üzüldüm. Allah ayırmasın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski