Bowling Çanta Model ve Fiyatları Neler ?



mango bowling çanta

Çok seviyorum şu bowling çantaları.  Hatta en sevdiğim çanta modeli olur kendileri. İçinin genişliği, yapısının düzgünlüğü, bol cepliliği ve buna rağmen tasarımındaki sadelik hoşuma gidiyor.

Bowling çanta modeline her sezon koleksiyonlarında mutlaka yer veren tek bir marka var , MANGO. Girdiğiniz her Mango mağazasında mutlaka bir kaç model bowling çanta görebilirsiniz. Ama bu işi biliyorlar , o yüzden yapmaya devam etsinler ;)

Bugün sizin için (ve pek tabii sonbahara hazırlanan kendim için) MANGO'nun bowling çanta modellerinden bazıları seçtim. Özellik ve fiyat bakımından bir değerlendirmeye tabii tuttum. İşte sınıfı geçenler ve sınıfta kalanlar :

Kapitone bowling çanta. Ten-Beyaz-Siyah renkleri mevcut. Dikiş aralarının çabuk kirlenebilir özellikte olmasından ötürü açık renkleri kullanışsız.
Fiyat : 94,99TL54,99TL

Patent bowling çanta. Yalnızca kırmızı ruganı var. Siyah spor bir kıyafetle, kotla uyumu müthiş. Fiyatı da uygun. Benden kendisine 100 puan.
94,99TL64,99TL

Timsah derisi görünümlü bowling çanta. Kirli beyaza alternatif siyah ve mercan renkleri de mevcut. İsterseler her rengini yapsınlar, benim için çok ofsayt bir model. Belki de timsah derisi görünümü beni cezbetmedi bilemiyorum. Ama fiyat olarak gayet iyi.
94,99TL44,99TL



İşte böyle de bir güzellik var. Hele şunun duruşuna, hele şunun rengindeki asalete. Kahverengini her zaman çok asil bulmuşumdur. Benim de en sevdiğim sonbahar-kış rengi o dur.. Geçen kış vedalaştığım kahverengi deri çantamdan sonra hiç bu kadar güzeline rastlamamıştım. Gelin görün ki biz burdan kahverengi görürken kendisine online mağazada GRİ yazıyor, hadi gel de sipariş et şimdi ! Yine de kendisinin kahverengi olduğunu hayal ederek bir puanlama yapıyorum,  100, 100, 100 puan.
119,99TL59,99TL



Ve benim ilk bowling çantamın rengi, işte bu, taba. Taba benim çanta-ayakkabıda vazgeçilmez renklerimin başında geliyor. Bir kaç tane taba renk çantam olsa bile yine de her gördüğüm mağazada elime alıp bakmaya doyamıyorum. Aç gözlülük bu ! Ama çok şıkkkk.
79,99TL54,99TL

Ve illaki yine en beğendiğimi en sona sakladım. Belki zımba modasından sıkılanlardansınızdır bilemiyorum. Ama benim rock'n roll ruhum için siyah-deri-süet-metal aksesuarlar her daim üst sıralardadır. Tabii ki bu çantaya da görür görmez vuruldum. Siyah bir etek ve deri yelekle ne kadar hoş duracağını hayal ettim (Ben her bişeyi işe giderken nasıl durur diye hayal edenlerdenim de!). 10 numara olur kendisi.
119,99TL69,99TL

Velhasıl MANGO'nun bowling çanta modelleri böyle. Siz kendi tarzınıza uygun bir şeyler bulabildiniz mi ?

1 Yorumlar

  1. Afrika’daki avcılar, yani yerliler, asla genç hayvan avlamazlar. Egzotik hayvanların avında, sadece yaşlı olanlar tercih edilir.
    Çünkü Afrikalılar, neslin devam etmesi için, doğal hayattaki hayvanları bu şekilde koruma altına alırlar.
    Bu sebeple, çiftlik hayvanındansa, doğal hayatta yerlilerin yakaladıkları veya avladıkları hayvanlar, öncelikle etleri için tercih edilir. Derisi ise, daha sonra değerlendirilir ve satılır.
    Saygılarımızla
    Abossini
    http://www.abossini.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski