Bu Yataklarda Uyunmaz !


Enteresanlıkta sınır tanımayan tasarımlara hastayım ! Canım sıkıldıkça araştırır, bulur, inceler, hayal eder, sonra da beğenmez kapatırım. Geçenlerde Facebook üzerinden paylaşılmış olan bu sallanan sandalye tarzındaki yatağını görünce , tasarımcıların yatak tasarımı konusunda ne kadar çıldırabileceğini merak ettim. İyi ki de etmişim. Bakalım aynı görüşte misiniz ?


İnsanda , fare olduğu hissini yaratmak için bundan daha iyi bir yatak tasarlanamazdı ! Tasarımın farklılığı bir yana, insan bunda uyurken her an üzerine düşüecekmiş gibi bir izlenime kapılmaz mı yahu. Tasarımcısını  'sen bunda yatıp da bi gece uyudun mu hacıııı?' diye sormak lazım.


Erkek çocuklarının yatak odalarında görürdük böyle otomobilli yatak tasarımlarını. Ama bu tasarım, oldukça janti beyler için yapılmış olmalı ki duvar tasarımından dekoruna kadar her şey planlanmış. İnsanın şoför koltuğu olası geliyor...


 Bir an, bunun da sallangaçlı oturgaç gibi bir tasarım olduğunu sanmıştım. Ancak dikkat edince yanlardaki ovalliğin yalnızca dekoratif amaçlı kullanıldığını anladım, hayallerim suya düştü !


Ve işte benim favorim. Siz hangi tip enteresan modelle ilgilenirseniz ilgilenin, bana şöyle deniz kenarında, gerekirse yere serilip yatılacak bir yatak verin yeter. Çok tok gözlüyümdür, hiç fazlasını istemem söz !

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski