Sakallı Daha Yakışıklısın !



Gillette adında bir herif, bundan tam 112 yıl önce sakalları cilt yüzeyinden kesmeye yarayan bir alet icat ettiğinden beri erkekler daha çirkin !



Aynı fikirde değilseniz eğer , sizi şöyle alalım . Bakalım kim haklı, kim değil !


Kıvanç'ı ve Tarkan'ı son zamanlarda artık neredeyse sakalsız görmüyoruz. Eee, anladılar sakalın kıymetini...


ve Mehmet Günsur'u da öyle...



Nasıl, hala aynı fikirde değil miyiz ?


Sakalın erkek yüzüne kattığı bir asalet var. Her erkeğe yakışmadığı düşüncesine de katılmıyorum. Kimisine gür, kimisine top, kimisine kirli sakal o asaleti sağlamaya yetiyor. Tabii benim kastettiğim asla böyle bir sakal değil !

Bu işin bir de bıyık olayı var. Bir sonrakinde yalnızca bıyıklı erkekleri izleme altına alıcaz ! Takipte kalın...


1 Yorumlar

  1. Sen ve tüm kadınlar.. Yalan söylüyorsunuz.. Sen ve bütün kadınlar sakal dan ve sakallı erkeklerden güzel ve yakışıklı olduğu için hoşlanmıyormuyorsunuz.. Geç bunları..
    Birde oraya yazmışsın.. Sakalsız erkek çirkin diye. Tabi en son resimde gösterdiğin sakallı çok güzel.. Güzellik ten bakılmıyor yüzüne Tabi kadınlarda zaten mide yoktur.. Güzele çirkin.. Çirkin ve igrenç çolana güzel demeyi başarabilen.. Muhteşem.. Midesiz varlığın ismi kadındır..
    Bende sokakta görüyorum.. Bazı sokallı erkekleri.. İgrençlik ve çirkinlikten yüzlerine bakılmıyor..
    Ama siz kadınlar muhteşem yalancılar olduğunuz için.. Kıl ve tüy yumaklarına yakışıklı diyorsunuz..
    Peki kadınlar sakallı erkeklerden neden çok hoşlanır..
    Bu sorunun. 3 tane cevabı vardır..
    Kadınların sakallı erkeklerden çok hoşlanmasının sebepleri..
    1=Cehalet.ve Beyinsizlik.. Aptallık..
    2=Midesizlik..
    3=Hayvani cinsellik ve Cinsel sapıklık..
    1=Cehalet ve Beyinsizlik. =Çok sayıda kadının.. Hiç bir Bilimsel dayanagı olmadıgı halde.. Kadınların cahilce ve Beyinsizce sakalla erkeklik arasında bir bag kurup..
    Erkekligi yüzde çıkan bir kıl ve tüy parçasıyla. Ölmesi.. Ve sakallı erkekleri.. Sakalsız Erkeklerden daha fazla erkek zannetmesi..
    İşte bu cehalettir..
    Erkekligi sakal ile ölçmek ve sakallı erkekleri daha çok erkek zannetmek..=Cehalettir..
    2=Midesizlik=Allah kadınları midesiz varlıklar olarak yaratmıştır.. Bir erkek ne kadar igrenç ve çirkin olur olsun kadınlar asla igrenmezler. Çünkü kadınlar midesiz dair.. Hatta kadınların hoşlanma ve sevme sınırları.. Maymuna kadar gider.. Yani kadınlar maymuna da güzel ve yakışıklı derse buna hiç şaşırmamak lazım.. Zaten kadınları güzel ve yakışıklı dedikleri bazı sakallı erkeklerin maymundan çok mu farkı var..
    3=Cinsellik ve Cinsel sapıklık=Evet kadınlar sakallı erkeklerden çok hoşlanıyor.. Ama nasıl.. Hoşlanıyor kar. =Erkeklerin kadınların bacaklarından hoşlandığı gibi hoşlanıyorlar.. Acaba ben burada ne demek istedim.. Bu çok basit..
    Örnegin bir Erkek=Bir kadının Göğüslerine kalçalarına ve bacaklarına baktığı zaman ne hissediyorsa..
    Kadınların çogu da sakallı igrenç ve çirkin erkeklere baktıkları zaman aynı şeyleri hisseder.. Yani cinsel istek ve Cinsel arzu..
    Yani kadınkar=Sakal da ve sakallı erkeklerin igrenç ve çirkin yüzünde tıpkı bir erkeğin bir kadının bacaklarında gördüğü gibi cinsellik.. Görüyorlar..
    Kadınlar sakal da ve sakallı erkeklerin igrenç ve çirkin yüzlerinde cinsellik görüyor ve bu yüzden sakallı erkeliklerden çok hoşlanıyorlar.. Ama kadınlar bunu söylemeye utanırlar..
    Yani kadınlar=Biz sakal da cinsellik görüyoruz. Sakallı bir erkeğe baktığımız zaman azıyoruz.. Kuduruyoruz..Bu yüzden sakallı erkeklerden çok hoşlanıyoruz. Demeye utandıkları için.. Buradaki arkadaş gibi igrençlik ten ve çirkinlik ten yüzlerine bile bakılmayan kıl ve tüy yumaklarına yakışıklı derler..
    Geçin bunları.. Ben kür degilim.. Güzelle çirkini ayırt edebiliyorum.. Güzel ve yakışıklı dediğiniz adamların.. Bazılarının igrençlik te n ve çirkinlik ten yüzlerine bakılmıyor. Peki kadınlar.. Sakalsız güzel ve yakışıklı erkeklerden neden hoşlanmaz Çünkü kadınlar için sakalsız erkek güzel ama seksi degil . Kadınları azdır az.
    Fakat kadınlar için sakallı erkek =Çirkin olabilir ama kadınlar için çok seksi kadınları azdırıyorlar.
    İşte bu yüzden kadınlar sakallı erkeklere bayılırlar.

    Fakat sakallı erkekler çok seksi.. Ölüyoruz . Bitiyoruz Azıyoruz. Demeye utanırlar.. Sonra da igrenç ve çirkin oldukları halde sakallı erkeklere yakışıklı derler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski