Kalp Krizi Belirtileri

 Uzmanlara göre kalp krizi gelmeden önceki dönemlerde bazı belirtiler veriyor. Özellikle kadınların kalp krizi için risk altında olduğunu belirtmek gerekiyor. Genel olarak göğüste ağrı şeklinde belirti verdiği düşünülen bu durum, aslında vücudun başka yerlerinde de kendini belli edebiliyor. Bu semptomları görüyorsanız vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanız iyi olacaktır.

Gün İçinde Gelen Yorgunluk Hissi:

 Bitkinliğin nedeni arasında uykusuzluk ve dengesiz beslenmek vardır. Ama bu tarz bir probleminiz yoksa ve her geçen gün kendinizi biraz daha yorgun hissediyorsanız o zaman bu durumu biraz daha derin düşünmek gerekiyor. Aynı zamanda spor sırasında yorgunluk, efor sarf edilmediği halde göğüste ağrı, uyumakta zorluk gibi durumlarda belirtileri arasındadır.


kalp krizi belirtileri

Boyun, Çene ve Sırt Bölgesi:

 Kalp krizi belirtileri kendini bu şekilde göstermeye başlıyor. İki kolda ağrı, sırtın altında ve üstünde ağrı, gece uykudan ağrılar böyle bir risk altında olduğunu gösterebilir. Özellikle gün içinde yorucu bir iş yapmadığınız halde şiddetli ağrılar çekiyorsanız, tehlike altında olabilirsiniz.

Bunlara Dikkat:

 Bunlara ek olarak bu tarz sorunlar yaşıyorsanız, sağlık kuruluşuna başvurmanız doğru olacaktır. Sürekli var olan bulantı ve kusma, kalp krizi riski içinde olduğunuzu gösterebilir. Aynı zamanda iştahsızlık, yutmada zorluk, baş dönmesi, düzensiz kalp atışları, aşırı bitkinlik hali gibi durumlarda önemli durumlardır. Bu tarz sorunları olan kişiler sürekli devam eden bu sorunlara kısa süre içinde çözüm bulmak zorundadır.

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski