İlişkinizin Sağlığı İçin Paylaşmamanız Gereken 5 Şey

Partnerinizle neredeyse mükemmel bir ilişkiniz olabilir. Birbirinize deliler gibi aşık olabilirsiniz fakat aşağıda vereceğimiz maddelere uyarak ilişkinizin daha sağlıklı sürmesini sağlayabilirsiniz.

ilişkilerde güven sorunu


Evlenene kadar yasak olanlar listesi:

1- Şifre


Başlarda şifrelerinizi aşık olduğunuz kişiyle paylaşmanın aradaki güven duygusunu arttırmak için bir sakıncasının olmayacağını düşünebilirsiniz. Bu düşünce yapısının kesinlikle çok yanlış olduğunu belirtmek istiyoruz. Sevgililik döneminde tüm şifrelerinizi paylaşırken ileriki dönemlerde çok kötü bir şekilde ayrılık yaşayabileceğiniz ihtimalini mutlaka düşünmelisiniz. 

2- Para


Partnerinizle aranızda evlilik olmadığı sürece paranızı ortak kullanmanız aradaki bağlılığı ve samimiyeti azaltacaktır.

3- Ortak Sosyal Medya Hesabı Kullanımı


 Bazı çiftlerde maalesef ki bu tarz durumlara rastlanıyor. Bizce bu durum dışarıdan gerçekten de çok komik gözüküyor. Bırakın sevgilileri evli çiftlerin bile yapmaması gereken bir olay olduğunu düşünüyoruz. 

4- Eski Defterler


Adı üzerinde eski sevgili eskide kalmıştır bu nedenle eskide kalan birinden partnerinize paylaşmanızın hiç bir sebebi olmadığını düşünüyoruz. Sürekli eski sevgilinizden bahsetmeniz, öfkelenmeniz ve hatta kıyaslamanız karşınızdaki insanda kapanmaz yaralar açacaktır. Bu konuda çok dikkatli olmanızı öneririz.

5- Arkadaşlarınızın Sırlarını Kesinlikle Paylaşmayın


Bırakın sevgili zamanlarınızı, evlilerin bile arkadaşlarının sırlarını birbirleriyle paylaşmaması gerekir. Her ne olursa olsun dikkat edilmesi gereken en önemli noktadır. Her zaman sevgilinizle bir gün aranızın kötü olabileceğini ancak dostlarınızın her zaman yanınızda olacağını bilin ve asla arkadaşlarınızın sırlarını sevgilinizle paylaşmayın.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski