Kilo Vermeye Yardımcı İçecekler


Diyetinizi düzgün yapıyorsunuz ama hala yerinizde sayıyorsanız belki de gün içerisinde içtiğiniz içecekler sizi kilo vermenizi engelliyor olabilir.Ne kadar kalori denilince akla yiyecekler gelse de içecekler de içerisinde barındırdığı şekerden ötürü sizin kilo almanıza neden olabilir.Bu yüzden özellikle şeker miktarı yüksek olan meyve suyu, kola gibi içeceklerden uzak durmalısınız.Bunların yanında diyet programı uygularken aşağıdaki içecekleri içebilirsiniz.

Kilo Vermeye Yardımcı İçecekler

Su: Kilo vermede en önemli şey sudur, su gerektiği kadar alındığında (yetişkin 2-2.5 LT) günlük gereken enerjiyi karşılar, kilo verme konusunda yağların kırılmasında yardımcı olacaktır.
Sütsüz Kahve: Kahve (sütsüz), enerji içeceğinden çok daha fazla enerji sağlamasının yanı sıra içerisindeki hiçbir madde kilo almanız konusunda etkilemez, dikkat edildiğinde kahvenin tok tuttuğu ve konsantrasyonda yardımcı olduğu görülebilir bir noktadır.

Yeşil Çay: Araştırmalara göre yeşil çay sadece kilo vermek için değil, sağlık için de en az haftada 2 kere tüketilmesi gereken sıvılardandır, hem kilonuzu hem de sağlığınızı korumak için haftada birkaç kere içmeniz önerilir. 
Son Sözler
Yukarıda çoğu diyetisyen tarafından önerilen kilo vermenize yardımcı içecekleri sıraladım.Bunların yanında soda,domates suyu, şekersiz limonata  gibi içecekleri de içebilirsiniz.Aynı zamanda aktarlarda çeşitli zayıflama çayları da satılmakta.Özellikle kullanıcı yorumuna sahip olmadığım için paylaşmak istedim.Peki bunlarında dışında faydasını gördüğünüz içecekleri paylaşır mısınız?

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski