Cem Yılmaz Boşandı Mı ?

cem yılmaz , ahu yağtu

Bu konunun hiç bir yönüyle ilgilenmiyorum şu noktayla ilgilendiğim kadar ; 


Cem Yılmaz'ın boşanmak için Ahu Yağtu'ya 3 daire, lüks bir cip ve oğlu Kemal için aylık 15 bin lira nafaka verdiği iddia edildi. Cem Yılmaz'ın Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacağı da iddialar arasında. 


Yuhh ki ne yuh ! Sözünü ettiğimiz kişi el kadar bir bebe ! Aylık 15 bin lira nafakayı hakedecek ne harcaması varmış acaba ! Çok çok da kullandığı bez pahalıdır , üstündeki hırka markalıdır falan filan . N'apcak anasına 'saatte 200 km hız yapan, Ferrari marka otomobil' istiyorum mu diycek ! 

Hoş, babasınınn Cem Yılmaz olduğunu düşündükçe nafakanın makul olduğuna kanaat getiriyorsun. Ama olmuyor işte. Ayda 15 bin liraya 15 tane aile geçinir bu ülkede. Yazık !


Anlayacağınız üzere Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti boşandı. 31 Aralık günü Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen davayla taraflar tek celsede ayrıldılar. Davayı 'evlilik birliğinin temelden sarsılması' gerekçesiyle Cem Yılmaz açtı. Aynı günün gecesi de eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun barında bekarlığı kutladı. Yok yahu yeni yıla girdi işte adam. Napsın , rahata kavuştum demiştir. Zira ben bu Ahu Yağtu'dan pek hazetmezdim de :P


Şimdi benim aklıma bişey daha takıldı ! Ahu Yağtu , eski eşi tarafından doğum hediyesi olarak alınan 39 bin dolarlık 18 ayar saf altından imal edilmiş saati n'apacak acaba ? Hayır,  baktıkça morali bozulur falan. Verecek bi yer arıyorsa ben hazırım ! 


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski