Baby Shower Modası Yayılıyor !

baby shower , sıp and see

Pınar Altuğ , Tuba Ünsal'dan sonra son olarak Demet Akalın'la gündeme gelen Baby Shower Partileri ünlüler camiasını epey saracağa benziyor. Bir Amerikan geleneği olan ve bebek doğmadan evvel annenin, arkadaşlarıyla bir araya gelmesini sağlayan baby shower partisi ünlü annelerin arasında da akın akın yayılıyor. Hayır neredeyse 'hamile kalsak da bi baby shower yapsak' diyecekler diye korkuyorum ! :)

baby shower , sıp and see


Baby shower partisi genel anlamda yolda olan bebeğin gelişinin kutlandığı bir parti. Annenin çok yorulmaması gerekiyor çünkü genelde gebeliğin son dönemlerinde yapılıyor. Bu sebeple gelenek olarak annenin bir arkadaşının organize ettiği bir parti .

baby shower , sıp and see

Fotoğraflardan anlayacağınız üzre, doğacak bebeğin cinsiyetine göre süslemelerin yapıldığı , bir sürü ıvır zıvırın oraya buraya serpiştirildiği , cici bebek giysilerinin duvarlara asıldığı , teyzelerin günlerde hapur hupur götürdüğü gibi kurabiye, bisküvi , cupcake, şekerleme ve pasta ikramlarının yapıldığı bir ortam kendileri. Bildiğiniz altının gününün bebek versiyonu diyelim :)

Ne kadar sürer, ne kadar tutar bu moda bilinmez . Ama ünlü annelerin özellikle de Demet Akalın'dan sonra bu işe daha da yükleneceği kesin. Sırada kim var ? A yooo, ben bütün parti heyecanımı 'Sıp and See'ye saklıyorum. Bilmiyor musunuz ? Bu da bebek doğduktan sonra 'bebek doğdu' diye kutlanan bir parti çeşidi. Bir nevi bebek mevlidi canımmmm :)

Parti verenleriniz çok olsun.


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski