Spor Ayakkabıda Dolgu Topuk Şıklığı



Aslında 2010-2012 yılı modasıydı bu dolgu topuk spor ayakkabılar. Tam bitti bitiyor derken , bu yazın tasarımı spor ayakkabılarda yine yerini buldu bu model. 

Böyle absürt modellere karşı biraz alerjisi olan bir tip olsam da bu ayakkabıları çok beğendiğimi söylemeliyim. Üstelik kullanım alanı çok geniş. Eşofman-tayt-şort gibi spor kıyafetlerin yanı sıra ,


hanım kızımızın yaptığı gibi şifon bir elbise veya etekle de gayet rahat kullanılabilir.


Hem spor , hem rahat , hem topuğun şıklığını bünyesinde barındıran bir model olduğu için Hollywood yıldızlarının hamileyken bile bolca tercih ettiği ayakkabılar oldu bunlar.


Gördüğünüz üzere anne olduktan sonra Rebecca Gayheart ve Sarah Jessica Parker gibi yıldızlar da rahatlığından ötürü bu ayakkabıları tercih ediyor.

Geçir ayağına parkta gezintiye çık , çocuğunu oynamaya götür , markete el at , gazete al , alışveriş yap , köşedeki simitçiden sabah simidi kap gel , akşam da tiril tiril bir etekle dondurma yemeye gidersin , o derece güzel yani !


 Bişeye taktım mı takarım , şu alttaki kahvenin tonundan bulana dek bu ayakkabılardan almak yok ! Tamam eğer sonbahara dek bulamazsam gri veya uçuk pembe de alabilirim ama önceliğim açık kahve. Sizce de çok şık değil miiiiiiiiiii ?


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski