İsveç Prensesine Maço Koca



'İsveç vatandaşı olmayı reddettiği için prens unvanı alamayan O'Neill' ... evet aynen böyle dediler. Haber programlarında yani ! 

Vay vay vay vay, İsveç kralı 16. Gustav'ın en küçük kızı prenses Madeleine'ın talihine bak sen. Ablasına uslu damat, kendisine maço koca... Ne vardı sende ananın, atanın dizinin dibinde yaşayacak bir damat bulaydın. Dizinin dibide ufak bir yer olsa , Drotningholm Sarayı !

Ama yok. Damat Bey, çocuk da yaparım kariyer de demiş. Hem İsveç'e yerleşmeyi hem işini gücünü bırakmayı reddetmiş. Prens unvanını da elinin tersiyle itip kendi dizinin dibine oturtmuş prenses Madeleine'ı. Vel hasıl New York'ta yaşayıp, bankacılık mesleğini devam ettirecekmiş damat bey. Bize de gelinliğin fotoğraflarını inceleyip, mutluluklar dilemek düşer. 


Gelinliğin özellikle etek uçlarını çok beğendiğimi söylemeliyim. Tam bir nostalji havası estiriyor. Duvağına da lafım yok. En huzurlu Avrupa ülkelerinden birinin prensesi olup benim taktığım kadar duvak takmayacaktın herhalde ! Hoş, benimki de en az 1,5 metreydi ya...


Gelinliğin göğüs bölümünü pek beğenmediğimi söylemeliyim. Yani biraz 40 yaş üstü hanım abla gelinliği gibi olmuş. Biraz daha dekolte beklerdik, beklediğimizle kaldık. 

Taçını da hiç beğenmediğimi söyleyip bu memnuniyetsiz yazımı burada noktalarım. Bu arada biz eleştirilerimizi ardı ardında sıralarken gelin hanım çoktaaan balayına gitti bile. Yani o gelinlik o bedenden çıkalı çok oldu, eleştiri konusu fazla abartmama gerek yok anlıycağınız ! Kendi kendimi iğneler gider televizyonumu izlerim. Saygılar...

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski