Kamuflajlansak Da Mı Saklansak ?


Geçtiğimiz sonbahar itibariyle başlayan kamuflaj akımı hız kesmeden devam ediyor. Nerden mi biliyorum ?  Koleksiyonlarında kamuflaj kumaş kullanılarak tasarlanmış ceket – pantolon – çanta görmediğimiz marka kaldı mı ki !  Hele şu ‘baharlık’ diye nitelendirdiğimiz  incecik cicilerle sıra sıra dizilmiş rafların hemen altında muhakkak kamuflaj bir ceket veya gömlek görmek mümkün.   Henüz gezmedim ama şu taklit ürünlerin bolca satıldığı pazarlara da kim bilir ne modeller düşmüştür. Var mı Kadıköy Salı Pazarı’nda ele avuca gelecek bir şeyler ?

2013 kamuflaj ayakkabı modası

Kamuflaj modası yalnızca dış giyimde değil, iç giyimde, ayakkabıda, aksesuarlarda ve  makyajda da kendini bolca gösteriyor. İç giyim ve makyajda tercihim değil ama özellikle  ceket-gömlek ikilisi kucağıma kucağıma düşebilir. Fena halde takıldım !

Bir de siyahla nefis bir uyumu var bu meretin. Hele ki işin içine zımba aksesuarlar da girdi mi, alsa sana imajın, marjinalliğin en âlâsı…

2013 kamuflaj modası, 2013 kamuflaj ceket


Bu marjinal akıma kapıldığımı belirtmek babında ben de kendime bir güzellik yaptım. Eski bir kamuflaj çantayı altın sarısı zımba ve bakır renk zincirle taçlandırıp postacı çantası havasına soktum.  Oldu mu ? En afillisinden hem de. Sırada 1997’den kalma yanları boydan boya fermuarlı maksi eteğimi bu modaya uydurmak var ! Takipte kalın.


2013 kamuflaj çanta modeli


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski